Hoppa till innehåll

KÖP PBN LÄNKAR

Vill du köpa PBN länkar istället för att bygga ett helt eget PBN-nätverk, så har vi bra tips på vart du kan köpa det bästa länkarna, till bästa priset.

PBN Link

Ska man verkligen köpa SEO länkar?

Att köpa SEO länkar har ett väldigt negativt rykte, och vi håller med om att det är inte helt riskfritt. Men vi kan också tycka att det är idag väldigt överdriven rädsla för att köpa länkar. Idag kan du faktiskt köpa bra länkar på nätet utan att ta allt för stora, eller några risker alls.

Våran rekommendation är naturligtvis att du läser recensioner från tidigare köpare av länkar, och på så vis får reda på om det är bra länkar att köpa.

KÖPA PBN LÄNKAR PÅ FIVERR?

Vi får ofta frågan utav våra kunder vart man kan köpa länkar, och vi rekommenderar alltid att köpa från Fiverr. Det som är otroligt bra med att köpa från just Fiverr, är att det finns så många återförsäljare av länkar. Du har också gott om köpare som har lagt recensioner på säljarna, och deras länkar. Det gör att du kan köpa länkar utan att ta stora risker med att få skit länkar mot din hemsida. Men var noggrann med att läsa omdömen innan du köper PNB länkarna.

  • Billigt – Många återförsäljare som vill sälja länkar, vilket drar ned priset!
  • Säkert – Fiverr kickar ut dem som inte kör med rent mjöl i påsen.

Vad är PBN länkar?

PBN länkar är precis som det låter, alltså länkar som kommer ifrån PBN sajter. Konstigare än så är det faktiskt inte, och denna typ utav länkar utgör en väldigt stor andel utav alla SEO-länkar som man köper och säljer. Det finns trots allt dem som inte orkar dra igång en egen PBN Hosting, och vill hellre bara köpa en eller flera länkar mot sin hemsida. Då kan det vara en enkel utväg att köpa PBN länkar från någon som säljer länkar. Det finns idag ganska många som gör det, och man kan säga att det är köparnas marknad. det flesta som säljer sina PBN-länkar vill bara tjäna ihop pengar så dem kan ha uppe sitt egna PBN-nätverk gratis, men det finns också dem som har detta som hela sin affärsplan. 

Jag har hört att det är förbjudet att köpa länkar?

Nej det stämmer inte, det är helt lagligt att köpa länkar. Det finns ingen som helst lag någonstans som säger att du inte skulle få köpa PBN länkar mot din hemsida. Däremot så bryter du mot Google’s policy för hur man bör sökmotoroptimera. Dem gillar nämligen inte att man köper länkar för att ranka. Så det värsta som kan hända dig om du skulle bli upptäckt utav Google att ha köpt länkar, är att dem av indexerar din sida. Men i nästan alla fall så tar dem helt enkelt inte och räknar med länkar som dem misstänker är köpta, och du har slösat pengar på något som inte gagnar dig helt enkelt.

Men är du bara smart när du köper dina länkar, och inte köper för många på en och samma gång så är det ingen fara. Du ska köpa länkar lite då och då, och ju fler du har ju ju fler kan du i ett senare skede också köpa. Så det handlar bara om att använda vanligt sunt förnuft, så kommer du att klara dig till 99{2d6a5e343a97e4e00e6b42faa56e06bcc3a7790db585d8860ecc28fbeec25139}. Se helt enkelt till att inte göra saker som drar ögonen åt sig, för då är risken betydligt större att du åker dit än om du får det hela att se naturligt ut.

Varför köper man länkar?

Det finns väldigt många anledningar till varför man köper länkar, men den främsta är naturligtvis att man vill få en hemsida att ranka. Genom att köpa PBN länkar ökar du styrkan på din “money site”, och den kommer att klättra i Google’s sökresultat. Det gör att du kan tjäna mera pengar, eller spara pengar på att inte annonsera på Google Adwords program. Så antingen så köper du länkar som du skickar direkt mot din hemsida, eller så köper du länkar som du istället skickar på din PBN sajter. På så viss kan man säga att du får lite utav en buffert mellan dina köpta länkar, och din hemsida.

Skulle Google då komma på att du köpt på dig massa länkar, så kommer dem troligtvis bara straffa din PBN-sajt, och inte din riktiga hemsida. Det gör att du på så vis tar bort en hel del risk ifrån det här med att köpa SEO länkar, och kan bygga en stark länkprofil mot din hemsida relativt riskfritt. Men det tredje alternativet varför man köper länkar är också ett som vi inte gillar, men en del gör det. Och det är för att förstöra andras ranking på Google genom att köpa skräp länkar till sina konkurrenter. Detta kallas för Black Hat SEO, och förekommer än idag, även om det inte är alls lika vanligt idag som för några år sedan.

Google förstod till slut att det var för enkelt för andra att förstöra för sina konkurrenter genom att köpa skit länkar till dem, och få dem bestraffade av Google. Så idag ger man inte alls i närheten lika mycket bestraffningar till dem som har dåliga och köpta länkar mot sin sajt, och det av den enkla anledningen att Google vet inte om det är du eller din konkurrent som har köpt dem.

Vad kostar det att köpa SEO länkar?

Här finns det tyvärr inga raka svar på hur mycket det kostar att köpa SEO länkar, för det finns så många olika faktorer som det beror på. Men du kan köpa allt ifrån flera hundra länkar för 5 USD på Fiverr, till 1 länk för många tusen dollar. Det handlar helt och hållet om vad det är för en länk du ska köpa, och vem som säljer den. Går du via en SEO-byrå så kan du minst räkna med att dem gör ett påslag på 5 gånger vad den egentligen kostar. Men vanligt är att dem tar så mycket som 10 till 30 gånger priset mot vad den länken faktiskt kostar.

Så det enda du faktiskt kan vara säker på om du vill köpa PBN länkar, är att du kommer få dem MYCKET billigare om du köper dem direkt från PBN-ägaren själv. Då slipper du mellanhänder som bara är ute efter att suga ut dig på pengar, och får betydligt mera länkkraft till din sajt för pengarna. Men var bara noggrann med att läsa på lite om varje försäljare som säljer länkar, för där får du ett bra hum från andra som tidigare har köpt av samma person om det är bra eller dåliga länkar. När du har gjort det är det bara tuta och köra.

Vart hittar jag billigast PBN länkar?

Stället som det allra flesta köper billiga PBN länkar ifrån är Fiverr, och det är nog också dem som har överlägset billigast PBN länkar till salu. Det är en hemsida för frilansare som vill tjäna pengar, och dem är också väldigt många. Dem krigar med likasinnade från hela världen om att få sälja sina länkar till dig, så det gör att priserna bara har gått ned mera och mera. 

Köpa länkar till en webbshop?

Det är inga som helst problem att köpa länkar till en webbshop, utan snarare kanske det bästa du kan köpa länkar till. Med en webbshop har du alltid fördelen att du har många olika sidor och produkter du kan skicka länkar på, vilket ger en väldigt fin spridning på länkkraften. Var bara noga med att göra mycket så kallad internlänkning mellan olika delar av hemsidan. På så vis spider du runt din länkkraft till många olika områden, och du kommer att börja ranka på mycket smått och gott.

Ska man köpa PBN länkar från samma land?

Det är inte ett måste att man ska köpa länkar från samma land, men det ser mer naturligt ut och brukar ge lite bättre resultat. Men vi skulle säga att den främsta anledningen till varför man ska köpa PBN länkar från samma land som ens egna, är att det gör det svårare för någon att misstänka att du har köpt dina länkar. Det ser helt enkelt ut att vara mer äkta, och mindre köpt så att säga.

SEO länkar från liknade sajter som din egna?

Ja det är en fördel om länkarna som pekar mot din hemsida kommer från liknande hemsidor, och du bör alltid i första hand om du kan köpa SEO länkar från sidor med likvärdigt innehåll. Även i detta avseende så ser det helt enkelt mer äkta ut med den typen av länkar, och gör att du tar betydligt mindre risk med att bli upptäckt att du har köpt PBN länkar till din hemsida.

EnglishGreekGermanTurkeyPortugalSpainSwedishFrenchItalyDutchPolandCzechDanishFinlandNorwayBelgiumCroatiaAustria